Strugurii sunt mari, greutatea medie este de 431 g, conici sau cilindroconici, cu pedunculul mijlociu, semilemnificat. Boabele sunt ovoidale, mijlocii ca mărime (4,1 g), cu pieliţa de culoare neagră, acoperită cu pruină abundentă. Miezul este crocant, cu gust dulce - acrişor şi aromă fină de muscat.
Dezmugureşte devreme, în prima jumătate a lunii aprilie, intră în pârgă la sfârşitul lunii iulie şi îşi maturează strugurii la sfârşitul lunii august, chiar începutul lunii septembrie.
Are o perioadă de vegetaţie de 160-170 zile, vigoare mijlocie spre mare şi o fertilitate ridicată. Rezistă la ger până la -22oC şi prezintă o bună rezistenţă la mană, făinare şi putregaiul cenuşiu. Diferenţierea mugurilor de rod începe de la baza coardelor, ceea ce face posibilă şi tăierea la cep.
Dă rezultate bune pe soluri fertile, în zonele însorite. Se conduc în forme semiînalte sub formă de cordoane bilaterale. Încărcătura de rodire recomandată este de 16-18 ochi/m2, care pot fi repartizaţi pe cepi, cordiţe şi coarde de rod. Nu necesită lucrări şi operaţii în verde deosebite.
Dă producţii mari, de peste 4-5 kg/butuc, respectiv 20 tone/hectar, cu peste 80% producţie marfă. Strugurii se remarcă printr-un aspect comercial plăcut. Se păstrează o perioadă îndelungată pe butuc şi rezistă la transport.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.